Utskick från IP-Only

Detta brev går nu ut från IP-Only till de som inte beställt fiber i vårt område, det finns även en blankett för beställning med i utskicket.
Kolla med de ni vet inte tecknat fiber och förklara gärna nyttan med fiber i framtiden. Priset är 19900kr då med grävning ända fram och inkoppling.
Mats


Erbjudande om fiberanslutning

Hej!

Vi genomför nu en kampanj för fiberutbyggnad i ditt område. Det innebär att du som fastighetsägare kan teckna fiberanslutning hos oss.

Varför fiber?

Fiber är framtidens digitala infrastruktur. IP-Onlys fibernät är öppet och neutralt med marknadens bredaste utbud av tjänster för internet, TV och telefoni. Du väljer själv operatör och innehåll efter vad som passar dig och dina behov bäst. IP-Only har även ett speciellt erbjudande om du har fritids- eller deltidsboende. Då har du möjlighet att välja en korttidsabonnemangstjänst som kan aktiveras i ett eller flera dygn. Du betalar bara för den period du har valt. Prisexempel för 1 dygn är 45 kr. Läs mer på skane.ip-only.se.Lokalt engagemang är viktigt

Fiberprojektet kommer att drivas enligt vår modell GrannSamverkan Fiber som innebär ett nära samarbete med de boende i området.

Bifogad broschyr innehåller mer information om fiber, varför ett öppet fibernät är framtiden samt hur en fiberutbyggnad i ett villaområde rent praktiskt går till.

Hur beställer jag?

Du beställer enkelt på vår hemsida ip-only.se/bestall eller genom att skicka in bifogad beställningsblankett. Notera att fiberutbyggnaden förutsätter att en tillräckligt stor andel av områdets hushåll gör en beställning.

Sista datum för att beställa fiber: 2017-09-22.


Har du frågor eller behöver hjälp med att beställa?

Ta kontakt med vår kundservice på 0200-43 00 00 (vardagar 8:00-17:30) eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..