Beställning till IP-Only

Vi har idag besökt IP-Only i Malmö och frågat varför en del av er som skickat in beställning på fiber inte finns med bland de vi fått bekräftade. De använder ett verktyg i Google Earth där varje registrerat hus får en grön nål, medan de hus som inte är registrerade får en gul. Eftersom alla hus finns med i kartan är de som inte beställt också med och är gula.

Jag har gått igenom en del mot vårt medlemsregister och kan konstatera att 50-100 permanentboende borde varit med. Fritidsboende kan jag inte kolla på det sättet. För att bli registrerad måste formuläret vara rätt ifyllt med adressen till FASTIGHETEN.

Ni som vet att ni beställt, men inte fått någon bekräftelse, vänligen mejla mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriv in rätt adress till fastigheten, alltså inte fakturaadress. OBS!  Detta gäller även er som har fritidsfastighet. Eventuellt får ni skicka in en ny beställning då via oss, ni kan inte beställa på Osbystadsnät då priset blir 17900 kr istället.

Vi har ingen möjlighet att kontrollera på annat sätt, då IP-Only i Uppsala får tillbaka massvis med brev, de beställningar man inte kunnat registrera ligger där.